NÄOMAALINGUTE Hinnad, mis sobivad sulle

Meie ilu loomist on erineva hinnaga – leia endale sobivaim teenus, olgu see näomaaling, stiilimeik või glitter tattoo ja naudi kvaliteetset teenindust!

Meie hinnad sisaldavad juba kõiki materjalide tasusid. Kui eraisiku töö on pikem, kui 3h, hakkavad kehtima soodushinnad (küsi soodushinda).

Firmadele kehtivad eritariifsed hinnad.

Tallinna siseselt lisandub 5€ transpordikulu tasu. Harjumaal ja mujal Eestis on kohaletulemise tasu 0,35€ / km kohta. Ära pelga küsida hinnapakkumist Tartusse, Rakveresse, Pärnusse, Võrusse või mujale!

Näomaalingu 1h hind on 60€. Kui töö on pikem, kui 3h, langeb hind 50€-le.

Hinna sees on nii näomaali värvid, glitter, pärlid, huulepulk, lainer, kui vajadusel uv-värvid.

Stiili- ja ajastumeigi 1h hind on 70€, suuremate tööde puhul saab kokku leppida piirhinna, millest üle ei minda.

Stiilimeigi ning ajastumeigi hinna sees on näomaali-, grimmi- ja meigitooted, suled, pärlid, sädelused ja glitter, kivikesed, kunstripsmed, lainer, huulepulk jm meigitooted.

Glitter tattoo 1h hind on 70€, sisaldades kõiki šabloone, sädelusi ja glitterit.

UV-maaling sisaldab efektseid uv-värve, uv-glitterit, soovi korral uv-huulepulka, uv-kivikesi ja ripsmetušši.

Meie näomaalijad on maalinud juba üle 14 aasta. Täpset maalitud laste arvu on raske kokku arvutada, aga ilmselt on see arv kuskil 10 000 + lapse ringis. Paljud armsad pered, kelle tütardele on tehtud näomaaling, on nüüdseks abituriendid ja tulnud mineraalmeiki saama. Eluring on imeline.

Võta meiega ühendust! Alati on aastas päevi, mis on eriti populaarsed. Me ei räägi isegi mitte vaid 1.juunist, mil on lastekaitsepäev, ega jaanipäevadest, mis broneeritakse aastajagu varem. Aga on ka mais, juulis, augustis ja detsembris laupäevi, mil on 8 tööd päevas ja kogu tiim töötab usinalt. Seega- kui Sul on lapse sünnipäeva päev või firma peo kuupäev juba teada, kirjuta meile kohe, sest populaarsed päevad lihtsalt täituvad imekiiresti!