näomaalingute Galerii

Näitame rõõmu- ning elevusega pilte meie erilistest ja stiilsetest näomaalingutest.

UV maaling püsimeigi tegijate peolt
UV maaling, Jolanda HAUX HAUX peolt Botaanikaaias. Jolandal on värviliste sulgedega kostüüm, näomaaling harmoneerub kostüümiga.
Tüdrukute näomaaling, helesinine ja roosa lill, naeratav tüdruk, näpud püsti.
Ilus tüdrukule tehtud laste näomaaling, kus paremal põsel ja oimukohas on roosal taustal lilla ja mustaga lillede vanik.
Näomaaling tüdrukule, kes oli pärit Indiast. Näomaalingu sai tüdruk Dodo pizza perepäeval.
Karl Storz Endoscopy perepäevalt ilus tüdrukute näomaaling. Põsel on lilla ja fuksia roosaga lillevanik, mille rohelised lehed ulatuvad kulmust kõrgemale.
Rikkalik roosakas lillade lilledega käemaaling naisterahva käel. Roosade lillede südamikud on mustad ja rohelised ning sinised lehed kaunistavad lilli.
UV maaling HAUX HAUX peolt Botaanikaaias. Naine roosa ja valge maalinguga UV valguses.
UV maaling Brasiiliast pärit püsimeigi tegijale, nende koolituse lõpupeol Niitvälja golfi klubis
las dias de los muertos näomaaling täiskasvanud naisele, kes läks stiilipeole Tallinna Lillepaviljoni
Halloweeni maaling, kus pruutkleidis seisev naine on tehisläätsedega, silma ümbrused mustad ja punased verenired voolavad mustalt alalt põski mööda alla.
Cafe Amgio halloweeni õhtu, kus ansambliks mängis Two Quick Start ja kõik baarmanid said endile halloweeni näomaalingu. Naisel on ämblik silmapeal, jääb mulje, nagu silma asemel oleks ämblik.
Viru hotell receptioni neiu ja noormees kandmas halloweeni näomaalingud.
Stitch näomaaling, mis on käele joonistatud. Stitch on sinine multika tegelane, kellel on lillad kõrvad.
UV maaling HAUX HAUX peolt, Botaanikaaiast. Neiu otsaees on helendav, uv värvidega tehtud lill ja põsesarnadel on glitter täpid ja kristallid.
Stiilimeik naisele, kes läks tantratantsule. Näomaaling on kombineeritud meigi värvidega, liblikas on kuldselt pronksjas ja maaling on üle näo suurune.
Draakoni näomaaling poisi näol, kes osales Karl Storzi perepäeval.
Poisile tehtud laste näomaaling, kus ühel põsel on oranž draakon. Draakoni saba algab otsaeest ja tema lahtisest suust paistavad poisi hambad.
Imavere Piimanduspäev, poiste näomaaling, oranži ja kollasega draakon, mustad tiibade servad.
Pikacho näomaaling käel. Carmen Cafe pannkoogihommikud tõid kokku palju peresid. Pikacho on kollane armas orava moodi tegelane, pika välgunoolt meenutava sabaga.
Viru hotelli, Amarillo restorani kelner  hirmutavas halloweeni näomaalingus. Mees seisab kõrvits käes, must t-särk seljas ja justkui mask peas.
Uhke draakoni näomaaling, mis on käele maalitud. Draakoni tiivad on majesteetlikult pea kõrgusele tõstetud ja uhke saba lookleb üle näppude.